اخبار و تحلیل سیاست های کشورهای جهان

دراین وبلاگ به بررسی مسائل سیاسی دنیا می پردازیم

اخبار و تحلیل سیاست های کشورهای جهان

دراین وبلاگ به بررسی مسائل سیاسی دنیا می پردازیم

طبقه بندی موضوعی
نسخه چاپیارسال به دوستان
پایگاه ونزوئلایی تحلیل کرد
جنگ نفتی ریاض و واشنگتن علیه ایران، دامن خود عربستان را گرفت

تبانی سال گذشته ریاض و واشنگتن برای کاهش بهای جهانی نفت، دامن متحد آمریکا در خاورمیانه را گرفته که مطابق پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، در آستانه ورشکستگی قرار دارد.

خبرگزاری فارس: جنگ نفتی ریاض و واشنگتن علیه ایران، دامن خود عربستان را گرفت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک رسانه مستقر در ونزوئلا، روز شنبه در گزارشی با اشاره به تبانی چند ماه پیش واشنگتن و ریاض برای فشار بر ایران، روسیه و ونزوئلا با کاهش قیمت نفت، نوشته این اقدام دامن متحد آمریکا در خاورمیانه را گرفته است. 

پایگاه تلویزیونی «تله‌سور تی‌وی» در ونزوئلا، این تحلیل را بر مبنای گزارش جدید صندوق بین‌المللی پول در روز جمعه ارائه کرده است.

صندوق بین‌المللی پول روز جمعه با توجه به کاهش بهای نفت هشدار داده بود عربستان سعودی با توجه به حضور در دو میدان نظامی یمن و ائتلاف ضد داعش، در صورت ادامه روند فعلی در سال 2020 با ورشکستگی روبرو خواهد شد. 90 درصد از منابع درآمد عربستان از طریق فروش نفت حاصل می‌شود. 

عربستان سعودی، بزرگترین اقتصاد خاورمیانه و بزرگترین تولیدکننده نفت در سرتاسر جهان است، اما این کشور، طبق پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول در پایان سال جاری با 21/6 درصد کسری بودجه مواجه خواهد شد. این روند در پایان سال 2016 به 19.4 کسری بودجه می‌رسد. 

افت 82 میلیارد دلار از دارایی‌های خارجی عربستان از ماه ژانویه تا آگوست، بدترین کسری بودجه عربستان سعودی طی 6 سال اخیر محسوب می‌شود که بر اثر آن بسیاری از پروژه‌های این کشور مسکوت مانده‌اند. 

مهرماه سال گذشته گزارش‌هایی از تبانی آمریکا و عربستان برای ایجاد اخلال در بهای نفت جهانی در راستای فشارهای سیاسی بر کشورهای ایران و روسیه منتشر شده بود. 

برخی از مقامات سعودی در آن زمان در دیدارهای خصوصی با سرمایه‌گذاران بازارهای نفتی و تحلیلگران آمادگی برای کاهش قیمت نفت از متوسط 104 دلار در آن زمان به زیر 90 دلار به ازای هر بشکه را اعلام کرده بودند.

هدف از این «جنگ نفتی»، فشار بر ایران و روسیه عنوان شده بود.

  • ۹۴/۰۸/۰۳
  • amirreza mahabadi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی